Camping Ampolla Playa És Pet Friendly

Qui té gos com a mascota sap perfectament que és un membre més de la família, i una escapada no és el mateix sense ell. A les nostres instal·lacions podràs compartir les teves vacances de càmping amb la teva mascota i, a més, és el lloc perfecte perquè gaudeixi de múltiples activitats i s’integri amb la natura.

Per què Camping Ampolla es el paradís per als  que busquen càmping que admeten gossos?

Et donem 5 bones raons:

Parcel·les pet friendly a la Costa Daurada, zona d’acampada amb parcel·les ombrejades ia primera línia de mar.

Veure Parcel·les

La teva mascota és benvinguda a qualsevol dels nostres allotjaments. Som un càmping familiar on tu i tota la teva família podreu passar unes vacances úniques a bungalows amb gossos.

Veure Bungalows

La platja de l’Arenal, ubicada a pocs metres del càmping, és una de les millors platges per a gossos de la zona. Aquí podràs gaudir amb la teva mascota! L’espai està habilitat amb papereres, dispensador de bosses i neteja especial de la sorra.

Al Càmping Ampolla Playa cuidem els nostres amics peluts perquè visquin l’aventura envoltats de vegetació, amb espais oberts a l’entorn per gaudir de la llibertat i la natura.

L´Ampolla i el Delta de l´Ebre és una destinació totalment dog friendly. Al camp o a la ciutat a les mascotes els agrada explorar. Un lloc on ho poden fer tranquil·lament és al Parc natural del Delta de l’Ebre. La seva riquesa ecològica i les seves àmplies zones són l’escenari perfecte perquè el vostre gos pugui córrer sense límits. I també hi ha zones perquè hi puguin jugar o, simplement, descansar.

Condicions para allotjar-se amb el gos al camping