El delta al teu abast

La tranquil·litat, la gastronomia, la naturalesa i la bellesa del parc natural del Delta de l’Ebre són incomparables a qualsevol altre. En el lloc on el riu Ebre, el més cabalós d’Espanya, i la mar Mediterrània s’uneixen, trobaràs un espectacle visual i natural únic.

Descobreix i visita els llocs i les activitats més recomanades de tot el Delta de l’Ebre, per a sentir i connectar amb l’entorn de la millor manera.

Punta del fangar

A un dels extrems del Delta trobem un preciós desert replet d’una fina sorra daurada que cobreix diversos quilòmetres d’extensió. No et perdis un dels llocs més visitats del Delta de l’Ebre i descobreix el Faro del Fangar, un far de grans dimensions convertit en l’única edificació d’aquesta increïble península desèrtica.

A 20 minuts del càmping

PLATJA DE LA BASSA DE L’ARENA

La platja canina més llarga (gairebé 3 km) i la millor de tota la província de Tarragona. En un lloc del Delta trobaràs una preciosa platja on s’admeten gossos durant tot l’any. Pots accedir amb cotxe fins a la mateixa platja situada en el més profund del Delta. Dona-li també el plaer a la teva mascota de gaudir de les seves vacances.

A 26 minuts del càmping

DESCOBREIX LA FAUNA DEL DELTA

Els diversos hàbitats i zones humides que trobem en aquest parc natural propicien l’aparició de nombroses espècies diferents. Destaca sobretot l’avifauna del Delta, amb unes 350 espècies d’ocells registrats de les 600 espècies registrades en tota Europa. Destaquen els bells flamencs del Delta, habituals en els camps d’arròs i cultiu. També és molt important la fauna marina, molt diversa gràcies als diferents nivells de salinitat que trobem entre l’aigua de riu Ebre i l’aigua de la mar.